Partner

Florin Ban

Criminal Law Coordinator

Mr. Lawyer has over 4 years experience in criminal law, commercial law, civil law, labor law, public procurement, insolvency procedure.

• Member of the Timis Bar Association since 2010.
• Teacher at the " Tibiscus" University of Timișoara, Faculty of Law at Civil law disciplines. General part and Persons, Real Rights.
• PhD student at the Doctoral School within the University of Timișoara , Faculty of Law and Administrative Sciences, specialty Civil Law.

Luminita Țundrea a acordat consultanţă unui număr semnificativ de clienti din domeniul producţiei, distribuţiei şi comercializarii de bunuri de larg consum, în cadrul unor tranzactii importante. A acordat consultanta si a coordonat proiecte de anvergură constând atat in achizitii, cat si in restructurari ale unor societati romane sau filiale romane ale unor societati multinationale.

Practica sa în domeniul litigiilor include asistenta acordata clientilor în faţa organelor administrative (asistenţă în cadrul procedurilor de inspecţie fiscală şi în cele administrativ-jurisdictionale, formularea de contestatii şi plangeri prealabile administrative, etc.), precum si reprezentarea clientilor in fata instantelor judecatoresti si arbitrale in domeniile dreptului fiscal, dreptului concurentei, dreptului comercial, dreptului muncii şi dreptului civil.

Din CV-ul doamnei avocat se remarca:
• Absolventa a Facultatii de Drept din Bucuresti, promotia 1991
• Membru al Baroului Timis din anul 1991
• Lector universitar in cadrul Universitatii de Vest Timisoara, Facultatea de Drept, timp de 10 ani
• Doctor in drept civil la Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de drept
• Membru fondator al Clubului Rotary Timisoara Cetate si vicepresedinte al clubului in anul Rotarian 2007-2008
• Doua carti publicate pana in prezent: Dreptul Muncii si Dreptul Asistentei Sociale
• Arbitru Comercial in cadrul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis
• Fluenta in limbile - Engleza, Italiana, Franceza si Germana